ShortseaShipping
AdBanner

- Kan gi muligheter for lokal industri

Når Skretting-fabrikken på Stokmarknes går over til å få råstoff i containere, kan det bety nye transportløsninger for annen lokal industri også, skriver Bladet Vesterålen.
Nylig omtalte vi avtalen mellom Skretting og NorthSea Container Line her på shortseashipping.no. (Se link under artikkelen). 

Havnesjefen i Hadsel, Line Anette Jakobsen, mener det også er veldig godt nytt for Hadsel havn og industri i Vesterålen. Hun ser ikke bort fra at North Sea Container Line etter hvert vil ha med seg annet gods til og fra Stokmarknes også.

– Dette er kjempepositivt for Hadsel Havn. Vi er glade for flere aktører her, sier hun til Bladet Vesterålen.

Havna må ha på plass noe utstyr før man er klare til å ta imot containerne det er snakk om, siden det er snakk om containere som er nesten dobbelt så store som PostNord handterer i Hadsel havn.

Arne Jakobsen i NorthSea Container Line legger ikke skjul på at man ønsker å trekke til seg flere kunder i Vesterålen.

– Vi posisjonerer oss sterkere i nord med å bygge opp servicetilbud, sier daglig leder i North Sea Container Line, som har vært i bransjen gjennom 20 år, og hatt ukesservice til Bodø siden 1998.

– Dette er første steg for å komme videre, forteller han til Bladet Vesterålen.

Nå ser NorthSea Container Line for seg å tilby logistikkløsninger på forbruksvarer inn til havner i Nord-Norge og ta med containerisert fisk tilbake mot sør.

Jakobsen mener potensialet absolutt er til stede i Nord-Norge.
– Vi har nettverk her. Og vi ser evne og vilje i næringslivet i Nord-Norge til å utnytte nye logistikkløsninger, sier Jakobsen, til Bladet Vesterålen.

Mer info?


Nyhetsemner:  NCL , Nord-Norge , Havn , Fisk
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab