ShortseaShipping
AdBanner

Nye Baltic Line

Baltic Line har nettopp startet opp på egen hånd etter å ha blitt skilt ut fra Nor Lines. Les om deres tilbud her.

I avtalen om Misspelled WordEimskips oppkjøp av Nor Lines var ikke Baltic Line en del av det som blir overtatt. Denne linjen forsetter nå under eget navn, eiet av DSD (Det Stavangerske Misspelled WordDamskibsselskab). ​​​​​​De markedsfører sine tjenester på www.balticline.fi og fortsetter sin ukentlige rute mellom Norge og Østersjøen.

Baltic Line operer to kombinasjonsskip: Mini Star, et roro/sideport-skip på 4450 tonn Misspelled Worddødvekt, og Baltic Madonna, et sideportskip på 4000 tonn dødvekt. Sistnevnte ble innleid på langvarig avtale i november. Det erstatter Link Star,​ som ble brukt av Nor Lines i ruten.      

Baltic Line tilbyr transport av stykkgods og rullende last. Paller, "Misspelled Wordbig bags" og pakker håndteres gjennom sideportene. Annen last kan håndteres gjennom Misspelled Wordtoppluker. Typiske laster er stålprodukter, skogsprodukter, kjemikalier på Misspelled Wordpalle og i bags, containere, båter, Misspelled Wordprosjektlast, roro-last og andre typer stykkgods på spot basis.

Skipene opererer i to ukers rundturer med ukentlig frekvens (se rutekart i bunnen av artikkelen). Seilingsruten østover er starter i Haugesund og går via Grenå og Hundested i Danmark, Swinoujscie i Polen og Gävle i Sverige til Turku i Finland. Vestvendt rute er Turku i Finland, Paldiski i Estland, Fredericia i Danmark og Fredrikstad, Larvik, Kristiansand og Haugesund i Norge. Andre havner kan inkluderes på ved forespørsel, også i Tyskland.      

Baltic Line har agenter i Gävle i Sverige, Turku i Finland, Swinoujscie i Polen, Misspelled WordHundsted, Misspelled WordFredricia, Nyborg, Grenaa i Danmark og Fredrikstad, Larvik, Kristiansand, Lyngdal, Sandnes og Haugesund i Norge.

Daglig leder for Baltic Line AS er Arild Ervik, som kommer fra Nor Lines. Eivind Misspelled WordBaasland leder befraktning og operasjon.

Kontakt:

​Her er Baltic Line Misspelled WordShortseaSchedules. Klikk på kartet for mer detaljer:


  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab