ShortseaShipping
AdBanner

Vel fortjent pris til ColliCare

- Moss Havn gratulerer ColliCare Logistics med Næringslivsprisen 2016, melder havna i en mail til redaksjonen. Og slike nyheter er vi alltid glade for å viderebringe.

Logistikkonsernet​ ColliCare Logistics mottok fredag "Næringslivsprisen 2016" i et arrangement på Moss rådhus. De viktigste kriteriene for å motta denne prisen er å ha vist kreativitet, pågangsmot og godt entreprenørskap. ColliCare ble tildelt prisen for å ha etablert et eget rederi, Viasea Shipping, som driver en egen containerlinje mellom Rotterdam og Moss. Containerlinjen har ukentlige avganger og får med dette godsvolum flyttet fra vei til sjø.

Daglig leder i ColliCare, Knut Sollund, mottok prisen av Yngvar Trandem fra Mosseregionens Næringsutvikling. Selskapet som ble etablert av Sollund i 2007, har hovedkontor i Moss, og avdelinger i Nederland, Kina og Sverige.  Det har totalt rundt 250 ansatte, hvorav 80 jobber i Moss., opplyser Moss Avis.

- Det var veldig hyggelig. Det ser selvfølgelig veldig stas å få anerkjennelse i lokalmiljøet, sier Sollund til Moss avis om tildelingen.

I sin takketale fremholdt administrerende direktør i ColliCare Logistics, Knut Sollund, den gode innsatsen til sine 250 ansatte. Videre poengterte Sollund viktigheten av rammevilkårene tilknyttet infrastrukturen (havn og vei) i byen, noe som er avgjørende for selskapets vekst i Moss. Sollund poengterte også at verden er i rask endring. Han avsluttet med å takke alle som arbeider med å forbedre og utvikle havn, vei og jernbane i regionen vår.

-Vi i Moss havn er både stolte over at en god og viktig partner får en slik pris. Vi er samtidig ydmyke for den jobben vi skal gjøre i fremtiden for å kunne tilby de beste rammebetingelser både for Viasea, ColliCare og andre kunder, slik at de kan skape nye og lønnsomme arbeidsplasser i regionen, sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby.

Avbildet: Viaseas skip.

Nyhetsemner:  Moss , Havn , Viasea
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab