ShortseaShipping
Siste: 
AdBanner

Sikrer fiskebransjen effektiv logistikk

Natt til lørdag denne uken anløper NorthSea Container Line (NCL) Stokmarknes for første gang med skipet "Rita". Skipet seiler som er del av NCL's Rotterdam-service.

​I november i fjor ble det klart at Skretting valgte å containerisere inn-logistikken til sine fabrikker. Denne kontrakten var medvirkende til at NCL nå utvider Rotterdam ruten nordover til å dekke Stokmarknes.

«Havnen vil være den nordligste havnen vi anløper med våre skip, og vi har allerede blitt kontaktet av annet lokalt næringsliv som er interessert i å høre mer om tilbudet. I oppstartsfasen vil anløpe hver 14. dag, men vi jobber mot å tilby ukentlig frekvens fra Stokmarknes i fremtiden», sier administrerende direktør i NCL Arne Jakobsen. 

NCL sier om seg selv: «Vi er en komplett logistikkleverandør med hovedkontor i Haugesund. Vi opererer skip mellomVest-, Midt- og Nord-kysten av Norge og sentrale europeiske knutepunkter Hamburg, Bremerhaven og Rotterdam. NorthSea Container Line kombinerer sjø og landbasert transport for å sikre effektiv og kostnadseffektiv transport fra dør til dør.​»​

Mer info?

  • "Velger sjøveis containere" - Shortsea Promotion /shortseashipping.no - 8. november 2016.
  • Den nye ruten vises på ShortseaSchedules nedenfor. Klikk på kartet for mer detaljer.

Nyhetsemner:  Container , Fisk , NCL
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab