ShortseaShipping
Siste: 
AdBanner

Avtale med Smart Innovation Norway

- Det grønne skiftet er en sterk driver i samfunnsutviklingen, særlig for oss som driver innenfor transport og logistikkbransjen. Øra med framoverlente og innovative bedrifter har lenge tenkt og handlet grønt, men det er en utfordring å samhandle godt og klare å henge med i utviklingen.
Den som sier dette er Roar Johansen. plan- og utredningsleder i Borg Havn IKS på selskapets egne nettsider. Han fortsetter:

- Øra, med framoverlente og innovative bedrifter, har lenge tenkt og handlet grønt, men det er en utfordring å samhandle godt og klare å henge med i utviklingen. Tenke smart nok om vi kan si det slik. Nå har vi som havneselskap valgt å gå med i et av de sterkeste miljøene vi har for å trekke på ressurser og kompetanse i vårt arbeid.

- Samarbeidsavtalen som vi i Borg Havn har inngått med Smart Innovation Norway, går ut på å innføre det såkalte "Smarte byer og samfunn"-konseptet. Dette innebærer blant annet​ kompetanseutvikling innen Big Data og digitalisering, etablering av prosjekter innen fornybar energi, vann, mobilitet, transport og bygg, samt innføring av bærekraftige og innovative transportløsninger og ladetjenester. Borg Havn får inn en programkoordinator i en delstilling som skal lede utviklingen av «Smart Havn Borg»-konseptet, opplyser Johansen.​

AVBILDET: Fra v. Thor Moen fra Smart Innovation Norway og havnedirektør Tore Lundestad i Borg Havn IKS. Foto: Smart Innovation Norway.

Her kan du lese mer om «Smart Havn Borg»​. ​

Nyhetsemner:  Borg , Havn
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab