ShortseaShipping
Siste: 
AdBanner

Ny havnedirektør i Oslo

Den innstilte havnedirektøren i Oslo har bred erfaring fra nåværende stilling som havnedirektør.

Havnestyret sluttet seg 15. juni til innstilingen og ber styrets leder gå i videre dialog med Ingvar Mathisen med sikte på å tilby han stillingen som havnedirektør i Oslo Havn KF.

- Oslo Havn står overfor mange utfordrende oppgaver med fokus på å utvikle havna og havnedriften videre,  for å sikre at mer gods kommer den miljøeffektive sjøveien til Norges største havn.  Vi har hatt mange kvalifiserte søkere med god kompetanse og erfaring, og har gjennom en grundig prosess snakket med flere aktuelle kandidater. Når vi nå har valgt å innstille Ingvar M. Mathisen som ny havnedirektør, har vi særlig lagt vekt på hans erfaring, forståelse og kompetanse for å drive havn, i spennet mellom den offentlige forvaltning og det kommersielle markedet, og som en samfunnsaktør. Vi har tro på at Ingvar M. Mathisen kan lede Norg​es største havn mot ytterligere vekst og utvikling, sier styreleder Roger Schjerva.

Ingvar er 48 år og har de siste 12 år vært havnedirektør i Bodø havn. Han har også flere års erfaring fra nasjonal og internasjonal shipping som Marketing Manager Midle East for rederiet Leif Høegh & Co bosatt i Saudi Arabia og som Owners Representative for det tyske rederiet Oldendorff i New York. I sin nåværende stilling har han innehatt tillitsverv i blant annet Norsk havneforening, Cruise Norway og den europeiske havneorganisasjonen, ESPO.

Mathisen har også viktig erfaring med transport og logistikk fra konsulentfirmaet Transportutvikling AS. Han er utdannet siviløkonom, med fordypning i ledelse, markedsføring og International Business. Han har i tillegg gjennomført et MBA-program innenfor «Fordypning strategisk ledelse».

​​

Ingvar M. Mathisen, ny havnedirektør i Oslo. Foto: Oslo Havn.


Nyhetsemner:  Oslo , Havn
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab