ShortseaShipping
AdBanner

Pen økning i volum - og ny medarbeider

Første halvår viser en pen økning for gods, som går sjøveien i Moss.

Økonomi- og markedssjef Merete Ruud Tuskin kan fortelle at resultatet etter første halvår, viser en økning i containere på 8,4 prosent. Da juni var passert i år, hadde 31.740 TEUs gått over kai i Moss havn. Samme periode i 2016 hadde 29.277 TEUs.

Målt i tonn var økningen på 1,9 prosent første halvår i 2017 mot første halvår i 2016.

Av stykkgods utenom containere har Moss havn stein (Rockwool), tømmer og waste.

Stabilt

- Moss Havn KF har en sunn økonomi med et godt driftsmessig resultat. Prognosen for 2017 ligger an til et årlig driftsresultat tilsvarende 6,2 millioner kroner. Bedriften omsetter for cirka 30 millioner kroner årlig, og har pr. utgangen av juni kun 74 millioner i gjeld. Inntektsmessig ligger vi i tråd med budsjett, mens vi på kostnadssiden har holdt litt igjen på noe vedlikehold. Vedlikehold ventes å påløpe utover høsten, forklarer Ruud Tuskin.

- Henrik Høst er ansatt som ny prosjektingeniør i Moss Havn KF. Han tiltrer stillingen i september. Det var 43 søkere på stillingen, opplyser plan- og utbyggingssjef Erik Gressløs. Han fortsetter:

- Det var flere godt kvalifiserte søkere, og vi er svært fornøyd med å få på plass en prosjektmedarbeider med bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Vi gleder oss til å få Henrik med på laget.

Henrik Høst har ingeniørutdannelse og har de siste 8 årene arbeidet som prosjektleder i Sarpsborg kommune. Der han har jobbet med prosjektledelse for både små og store bygg- og anleggsprosjekter. 

Bildet: Økonomi- og markedssjef Merete Ruud Tuskin og plan- og utbyggingssjef Erik Gressløs.


Nyhetsemner:  Volumer , Moss , Havn
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab