ShortseaShipping
Siste: 
AdBanner

Noen plasser ledig - meld deg på

Sjølogistikkonferansen er tirsdag den 29. august i Stavanger.

​Selve arrangementet er på Hall Toll, sentrum i Stavanger. Som tidligere år, så har vi et meget spennende program, opplyser arrangørene. De lokker med at de skal ta deg med på den utvikling og teknologi som vil være en viktig del av våre logistikk tjenester om bare få år!

På Sjølogistikk-konferanen  vil du møte;

  • Tord Dale, Daglig leder i Maritimt Forum. Maritimt Forum samler om lag 700 bedrifter og organisasjoner fra både arbeidstaker- og arbeidsgiversiden i maritim sektor. Arbeidet for å bedre den maritime næringens rammebetingelser er kontinuerlig. Ett felles løft i sammen med myndighetene, hva må til?
  • Alexander Muri Henden, Kuehne+Nagel AS. Storsatsing mot nye skip i base-base trafikk. 1 skip er klart, 1 nytt forventes neste år. Endelig realiseres et program som er arbeidet mot i flere år. Ett stort løft fra vei til sjø kommer om kort tid!
  • Stig Sagevik, Logistikk sjef i Skangas. Nå kommer Skangas med eget bunkringsskip. Leveranse og mulighet for å bunkre i åpen sjø. Viktig for infrastruktur og levering av LNG. Større og utvidet tilgjengelighet der LNG er ett av de viktigste drivstoffene i skipsammenheng, for neste generasjon.
  • Ørnulf J. Rødset, er seniorforsker ved SINTEF, og leder av Norsk Forum for Autonome skip. Droner i kystnær skipsfart vil være en del av vår hverdag om kun få år. Første prosjekt er allerede annonsert med Kongsberg Maritim og Yara i Grenland området. Seiling med førerløse skip og elektrisitet som motorkraft. Hva bringer de nærmeste årene for grønn kysttransport, med automatisering og autonomitet.
  • Tor Arne Borge, som er administrerende direktør i Kystrederiene. Kystrederiene er 100 rederier og 300 medlemsfartøy der bærekraft og miljø i nærskipsfarten er ett av hovedfokusene. Hvordan tar en med seg ny teknologi de neste årene for å styrke konkurransekraft og lønnsomhet.    
  • Andreas Kvame, er CEO i Grieg Seafood ASA. Grieg Seafood ASA er en av verdens ledende oppdrettere av laks. Havbruk, og spesielt oppdrettsnæringen, vil være en viktig del av vår neste generasjon som matprodusent, for et globalt marked. Her får vi innsikt i en bransje med stor suksess, stor inntjening, men også barrierer og utfordringer som skal passeres.

​- I tillegg er våre fremste politikere tilstede. Vi skal i konferansen ha en debatt rundt vår felles «Grønne fremtid». Vi skal adressere de utfordringene som maritim næring har, vi skal ha logistikk og nærskipsfart som hovedtema, vi skal ha fokus på skifte av gods fra vei til sjø og bane, samt utfordre stortingskandidatene på deres innsats og mulighet for styring av en «grønnere utvikling». Møt; Tina Bru, Iselin Nordbø, Torstein Tvedt Solberg, Geir Toskedal og Geir Pollestad.

​- Alt ligger til rette for en flott dag med mye interessant på dagsorden. Så møt frem og ta del i utvikling og fremtiden! avslutter arrangørene invitasjonen med.

  • ​Konferansen er gratis.
  • Det vil bli  servert enkel mat til lunsj.


Påmelding.


Nyhetsemner:  Stavanger , Konferanser , Logistikk
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab