ShortseaShipping
AdBanner

Verdens største roro-skip

Det største roro-skip i verden for nærskipsfart er levert og ankommet til Europa. Det kan ta mer enn 500 trailere.

Det første av CLdNs mega-roro-skip er bygget i Korea og blir nå satt inn i rute. Skipet har enorme dimensjoner og jernbanekapasiteten på selskapets roro-terminal i Rotterdam er nå doblet til fire spor på 750 meter. 

CLdN har investert €30-40 millioner i Rotterdam-terminalen de siste årene. For hele Europa har selskapet et investeringsprogram på rundt €150 millioner.

Verdens største roro-skip i nærskipsfart, Celine, er 235 meter lang og har roro-dekk på 8.000 lane meter. Det er det første av to søsterskip som selskapet har bestilt med Hyundai Heavy Services of Ulsan, Korea. Det andre skipet, DELPHINE, kommer tidlig i 2018. 

Celine skal settes inn i den ukentlige Rotterdam-Zeebrugge-Dublin-London-tjenesten. Celine gjorde sitt første anløp i Zeebrugge før det ankom Rotterdam.

CLdN Ro-Ro SA er et rederi og en logistiskleverandør aktiv i den industrielle roro-trafikken mellom det europeiske kontinentet, Storbritannia, Irland, Skandinavia og Portugal. CLdN har et nettverk av egne terminaler på begge sider av den engelske kanalen og egne fartøyer i daglige ruter. 


Nyhetsemner:  RoRo , CLdN
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab