ShortseaShipping
AdBanner

Mange deltok i Moss

Onsdag 22. november ble Mosseregionkonferansen 2017 avholdt på Verket Scene. Årets tema var «Smart by og smart samfunn».

Konferansen er en årlig møteplass for offentlig sektor, næringsliv og samfunnet. Årets konferanse ble arrangert av kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler i samarbeid med Mosseregionens Næringsutvikling, Moss i Sentrum og Smart Innovation Norway, forteller Moss Havn KF.

Programmet var tettpakket med innovative foredragsholdere til god inspirasjon for alle de 180 fremmøtte.

Moss Havn ved havnesjef Øystein Høsteland Sundby holdt ett av innleggene. Der fortalte han om virksomhetens planer for å etablere smarte, innovative og bærekraftige løsninger for fremtiden. Moss Havn etablerer nå innlandshavn, og på nyåret flytter de første leietakerne inn på området på Vanem med sin aktivitet. 

- Parallelt med oppstart av detaljregulering for havneområdet i Værla, starter også prosjektet Smart Moss Havn. I dette prosjektet samarbeider Moss havn med Smart Innovation Norway, akademia og næringsliv om å finne de meste innovative løsningene for både havneområdet i Værla, innlandshavna og kommunikasjonen mellom dem og vareeierne. På denne måten møter Moss Havn fremtidens kundebehov, påpeker havna.

AVBILDET: Havnesjef Øystein Høsteland Sundby . Foto: Noss Havn KF.
Nyhetsemner:  Moss , Havn , Dry port , Konferanser
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab