ShortseaShipping
AdBanner

God jul - og takk for oss

Nå gjenstår det bare å ønske alle lesere en trivelig jul og et fremgangsrikt 2018. Etter nyttår vil nye krefter ta over vårt arbeid med Shortsea Promotion - med mål å få mer gods over til nærskipsfart.

​- Tiden er inne for å forfølge nye muligheter og å overlate roret i Shortsea Promotion til ny krefter. Jeg takker alle for et fantastisk samarbeid. Sammen har vi løftet sjøtransporten​, sier Hans Kristian Haram​.​​​

- ​I åtte år har jeg jobbet for å markedsføre og forbedre sjøtransport i Norge. Det har vært en fantastisk tid, men nå er det over. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med mange flinke aktører fra hele landet. Sammen har vi arrangert kampanjer som Velg Sjøveien, formidlet nyheter, organisert konferanser, jobbet i prosjekter, funnet nye laster og skapt nye løsninger. Næringen og myndighetene har sammen endret rammebetingelsene og gjort sjøtransporten bedre. Nye ruter kan nå få oppstartsstøtte.

Ta vare på nærskipsfarten

- Min vei videre blir i FlowChange. Har skal vi skape og realisere helt nye løsning for transport og logistikk. Autonomiske fartøy og lasthåndtering koblet med gode IT-løsninger, vil være vårt hovedfokus. Løsningene skal være bærekraftige og ha null utslipp, forklarer han.

- Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med Hans Kristian en god stund i Shortsea Promotion. På den tiden har jeg hatt kontakt med en rekke hyggelige og arbeidsomme mennesker, mennesker som nitidig jobber for å føre så mye som mulig av de godsvolumene som i dag går på vei, over til sjøtransport. Fortsett med en fabelaktige jobben dere gjør! Personlig er jeg ikke helt sikker på hvordan veien går videre for meg. Hva som er klart, er at jeg ikke forlater nærskipsfart - så vi ses! smiler Shortsea Promotions journalist, Tove Irén Becker.​

Vil du ble daglig leder?​

- Shortsea Promotion Centre vil fortsette. Næringsdepartementet og Samferdselsdepartement har gitt støtte til en ny femårsperiode, og vi håper at næring fortsatt vil støtte arbeidet. Maritimt Forum har ansvar for videreføringen, forteller Haram.

- Min stilling som daglig leder i Shortsea Promotion Centre Norge er ikke besatt. Interesserte kandidater kan ta kontakt med Tord Dale, Maritimt Forum på tord.dale@maritimt-forum.no.

* * *​

​​- Vi ønsker deg og dine en trivelig ​jul 

og​ ​godt og fremgangsrikt 2018. ​

Med vennlig hilsen, 

Hans Kristian Haram & Tove Irén Becker


 


 

  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab