ShortseaShipping
AdBanner

Base-til-base transport to ganger i uken

Kuhne + Nagel tilbyr transport mellom oljebasene i Norge i samarbeid med Halliburton. Her er deres rutetilbud.

Kombinasjonsfartøy "Hannah Kristina" sørger for base-til-base transport av våt og tørr bulk og ro-ro og tungløft på samme kjøl. Det har vært i drift i 9 måneder og bulklastene skipes for Halliburton. Den resterende transporten markedsføres av Kuhne + Nagel. ​​​​

"Hanna Kristina" har miljøvennlig gassmotor i kombinasjon med batteripakke​​ (hybrid) og går i fast rute med mellom forsyningsbasene i Sør-Norge. Det gir et viktig bidrag til å forbedre planlegging og gjennomføring av tilførselslogistikken, særlig innen boring- og brønn. Det nye tilbudet er veltilpasset lange avtaler og kunder som ønsker å gjøre varige forbedringer. 

Skipet seiler fra Tananger og Dusavik i sør via Ågotnes, Mongstad og Florø til Averøy og Kristiansund. Sandnessjøen betjenes hver 3. uke. Sandnessjøen og Hammerfest betjenes også i tilknyttet rute, med ukentlig samseiling. 

"Hannah Kristina" frakter flytende og tørre bulkprodukter i faste tanker, trailere og annen rullende last på ro-ro dekket. Toppdekket har god plass til containere, skipper, baskets, juletrær, små og store og tunge kolli av ulike dimensjoner og vekter. Båten har i tillegg to kraner med løftekapasitet på 60 tonn hver som kan utføre tandemløft.

Kuehne + Nagel tilbyr dermed totalløsninger som gjennomgangsfrakter dør til dør, eller kai til kai:

  • Tungløft og prosjektskipninger
  • Base-Base rullende last/dekklast
  • Bulklaster, flytende/tørre produkter​
For mer detaljer og kontakt se Kuehne + Nagels base-base sjøffraktside​

Base til base transport på Shortsea Schedules. Klikk på kartet for detaljer.

  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab